Informatie

Informatie

Alle informatie op een rij.
Klik hier

Inschrijven

Inschrijven

Wilt u inschrijven?
Klik hier

Feest

Feestavond

Wat gaat er gebeuren?
Klik hier

Reglement

Reglement

Alles over de wedstrijd
Klik hier

Schinkelshoek Open 29 juni 2019

Dinerbuffet

Na afloop van het toernooi verzorgt de horeca van golfbaan Schinkelshoek een fantastisch dinerbuffet. Als u niet wilt of kunt meespelen, maar u wilt wel deelnemen aan het buffet en de feestavond, dan is dat mogelijk. Op het inschrijfformulier kunt u dat apart aangeven.

Op de middag bent u uiteraard ook welkom om uw eigen vrienden aan te moedigen.

Feestavond

Een feest is pas een feest als u erbij bent geweest. Tijdens de feestavond kunnen de voetjes van de vloer op de klanken van onze DJ, maar tevens zijn er op deze avond meerdere optredens van de -onder golfers- bekende zanger Frank Wilffert. Frank Wilffert is een ras artiest. Met zijn unieke rauwe stemgeluid en zijn geweldige performance is hij een graag geziene gast en een top entertainer op elk feest en evenement. Met meer dan 20 jaar podiumervaring en een repertoire dat net even anders is, weet hij het publiek keer op keer te boeien.

Het repertoire van Frank bestaat uit o.a. hartverscheurende Rock Ballads waarmee hij zijn publiek kippenvel bezorgt, om ze vervolgens mee te slepen in een explosie van dans en zang op de verschillende Pop, Dance Classics, Soul, Funk en Rock& Roll nummers. Deze Power Show wordt aangevuld met een selectie van de beste Nederpop liedjes die er zijn. Kortom een mix van muziek welke garant staat voor een avond top entertainment. Als Frank los gaat vliegen de vonken er vanaf. Ooit als finalist van de Soundmixshow (als Joe Cocker) of als zingende golfpro tijdens de Pro-Am op Schinkelshoek, heeft u Frank waarschijnlijk wel eens gehoord of gezien, maar u kunt het nu live meemaken.

Dus: