Informatie

Informatie

Alle informatie op een rij.
Klik hier

Inschrijven

Inschrijven

Wilt u inschrijven?
Klik hier

Feest

Feestavond

Wat gaat er gebeuren?
Klik hier

Reglement

Reglement

Alles over de wedstrijd
Klik hier

Schinkelshoek Open 29 juni 2019

Informatie

Het Schinkelshoek Open is een golfwedstrijd voor leden van Golfvereniging Schinkelshoek of voor gasten met minimaal EGA hcp 54 (of GVB). De wedstrijd is onderdeel van het jubileumweekend (15 jaar, 3e lustrum) van de vereniging en wordt gepeeld op Golfbaan Schinkelshoek, Zuidbuurt 79 in Vlaardingen.

Op 29 juni wordt gestart om 15.00 uur met een shotgun. De starthole van elke flight wordt bepaald door de wedstrijdcommissie. De wedstrijd wordt gepeeld over 15+3 = 18 holes. Het toernooi is een individuele Strokeplay wedstrijd, maar met Max-8. Dat wil zeggen dat alle slagen tellen, maar dat er maximaal 8 slagen geschreven hoeven te worden.

Spelen & meer.....op golfbaan Schinkelshoek

Er is plaats voor maximaal 120 spelers, die verdeeld worden in meerdere handicap categorieën voor heren en dames. Alle leden hebben een Schinkelshoek handicap. Voor gasten hanteert de H&R commissie een omrekentabel van EGA handicap naar Schinkelshoek handicap.

In iedere categorie zijn diverse leuke prijzen te winnen. Na afloop van de wedstrijd staat er voor alle spelers een mooi dinerbuffet klaar. Dit buffet zit in het inschrijfgeld inbegrepen. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Na afloop van dit buffet is er in het clubhuis en/of op het terras een feestavond met live muziek. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens deze avond. Alle spelers zijn van harte uitgenodigd om bij deze avond aanwezig te zijn. Prijzen worden uitsluitend op de avond zelf uitgereikt.

Dus: